Alanya Oto Çilingir

Alanya Oto Çilingir Müşterinin kaybolan 2010 model aracını anahtar mı Yapıp yerinde teslim ettik müşteri bayağı bir sıkıntılı yaşamış acaba anahtar yapılır mı yoksa yapılmaz mı gibi bir sürü boş sorular sordu bizde anahtar yerinde orjinal bir şekilde profesyonel cihazlarla yapacağımızı söyledik.

Alanya Oto Çilingir

Alanya Oto Çilingir Neticede anahtarını yaptık Ama anahtarını yaparken müşteri ile muhabbet ederken  bu aracın anahtarını yapılamayacağını sadece yetkili servislerde yapılabileceğini söylemişler arkadaşımıza yetkili servisi arayarak işte anahtarının kaybolduğunu ve yedek anahtar yaptırmak istediğini söylemiş karşılığında yaklaşık olarak 1500 lira gibi bir ücret çıkarttığını servisin biz yarı fiyatına Müşterinin işini bitirdik ve aynı gün anahtarlı teslim ettik servise kalsaydı Eğer müşterinin 20 gün aracı bekletmesi gerekiyordu kendisi bize teşekkür etti iz ona teşekkür ettik yaptığımız İşten çok memnun oldu Alanya’da profesyonel oto anahtarı  7 gün 24 Saat hizmetinizdeyiz alanya güzel çilingir oto elektronik anahtar

Oto yedek anahtar hizmetlerimiz profesyonel olarak yapılmaktadır. Aracınızın markası ne olursa olsun Güzel Çilingir oto yedek anahtar tecrübeli kadrosuyla kısa sürede yapmaktadır. Müşteri memnuniyeti sağlamak adına oto anahtar kopyalama hizmetleri uygun fiyatlara yapılmaktadır. Bu sayede müşteri ağımızı da genişletmiş oluyoruz. Alanya oto anahtar olarak da girişimlerimiz bu sektörde devam etmektedir.

 

  • 220 görüntülendi
  • 0
  • 21 Mart 2019
Etiketler : , ,